Linking Through Lenses
Duke angazhuar ndikues vizualë/influencerë (YouTubers, Instagramers, TikTokers dhe të tjerë) në krijimin e impaktit, mbështetjen dhe krijimin e dialogut si dhe bashkpunimin mes komuniteteve përmes qasjes virtuale dhe të drejtpërdrejtë, LTL Kosovo synon të formësojë ndjenjat e të rinjve në Kosovë, t’i bashkojë ata dhe të gjenerojë praktika ose perspektiva të reja të komunikimit dhe dialogut.
Përditësimet e Projektit
Qëndroni të informuar me zhvillime!
Eksploroni LTL

Zbuloni rreth #LTLKosovo!