Rruga e suksesit të Mrikës

Për disa njerëz nuk ka kufi, Mrika Nikqi është shembull i vërtetë!

Në moshën 17-vjeçare Mrika u bë vajza më e re që arriti të ngjitej në 7 majat më të larta në botë. Nuk ka kufij për të. Shikoni videon e historisë së saj të suksesit. Mrika i motivon të gjithë njerëzit që të kapërcejnë barrierat dhe paragjykimet dhe t’i marrin gjërat në duart e tyre. Ajo është një shembull sesi gjithçka është e mundur, me vullnet dhe përpjekje.

Edhe shume video interesante të LTL po ju presin, na ndiqni rrjetet sociale @ltlkosovo.

Shares