Aventurat në ferrata!

Dy ditë plot aventura…

Dy ditë plot aventura…Së pari, së bashku me Ivanën udhëtuam për në Pejë, ku u takuam me Granitin dhe u ngjitëm në ferrata në zonën e bukur të Rugovës. Një ditë e bukur dhe me diell solli shumë aventura për të dy. Ndërsa të dielën Ivana ishte mikpritëse e Granitit, së bashku me ekipin e LTL-së kanë shkuar në Zubin Potok nëpërmjet Ferratës në Berim. Graniti ishte për herë të parë në Berim dhe mbeti i mahnitur nga pamjet. “Alpinistët nuk kanë kohë për gjuhën e urrejtjes” ishte mesazhi i dërguar nga ndikuesit tanë.

Shares