Më mirë të jetoni në fshat apo qytet…

Milica Stojanovic Kostic në videon e saj na tregoi se a është më mire të jetosh në fshat apo qytet

Milica Stojanovic Kostic në videon e saj na tregoi se a është më mire të jetosh në fshat apo qytet.  Ajo i përmbahet të vjetrës ” Fshati im është më i bukur se Parisi “ dhe pse ajo mendon kështu mund ta shihni edhe vetë në videon e saj.

Shares