Jeta në dy anët e lumit Ibër…

Influenceri jonë Sanel Mehmedi vendosi të ekspolorjë Mitrovicen Veriore dhe Jugore…

Influenceri jonë Sanel Mehmedi vendosi të ekspolorjë Mitrovicen Veriore dhe Jugore dhe të tregoj për së afërmi se si është një ditë e zakonshme e tij dhe se sa kanë ngjajshmëri dy anët e qytetit.

Shares