Gatuani me influencerët tanë – Videoja e dytë e LTL

Kësaj here po ju dërgojmë në kuzhinën e Shenajt, ku ajo ka një të ftuar shumë speciale, Ivana Pavlović.

Kjo video është për adhuruesit e ushqimit të shëndetshëm. Kësaj here po ju dërgojmë në kuzhinën e Shenajt, ku ajo ka një të ftuar shumë speciale, Ivana Pavlović. Ju të gjithë e mbani mend influencerën tonë Shenajin, një person që i pëlqen gatimi që filloi të shpërndajë recetat e ushqimit të shëndetshëm në llogarinë e saj në Instagram pasi lindi vajza e saj dhe, Ivana, një blogere shumë aktive që trajton shumë çështje në blogun e saj. Sot teksa po përgatisin një ushqim shumë të shijshëm, ato do të na tregojnë se si u njohën ato të dyja, do të ndajnë disa detaje shumë interesante rreth gatimit dhe në fund çfarë i bën profilet e tyre interesante për audiencën nga të gjitha komunitetet.

Pra, nëse jeni një person që ju pëlqen ushqimi i shëndetshëm dhe dëshironi të dini më shumë për përbërësit që do ta bëjnë ushqimin tuaj më të shëndetshëm madje edhe biskotat… atëherë kjo është videoja juaj.

Qëndroni të kyqur duke ndjekur aktivitetet tona në www.ltl.newsocialinitiative.org dhe rrjetet sociale Linking Through Lenses #LinkingThroughLenses #LTLKosovo #OčiUOči # symësy

Shares