Kampanja e videove LTL – Videoja e parë u publikua

Pas dy sfidave të suksesshme, më në fund po vjen kampanja e videove me histori të ndryshme dhe gjirime të bukura nga influencerët e LTL.

Pas dy sfidave të suksesshme, më në fund po vjen kampanja e videove me histori të ndryshme dhe gjirime të bukura nga influencerët e LTL. Videoja jonë e parë tregon një shembull të bukur të marrëdhënieve të mira ndëretnike përmes një martese ndëretnike. Aleksandar Simonoviq, influencer i LTL ishte në Shtërpcë/Štrpce, për të  na sjellë pamje të bukura nga atje dhe duke na treguar se si martesat ndëretnike mund të jenë shembull i mirë i marrëdhënieve të mira ndëretnike.

Qëndroni të kyqur për videot e radhës që do të publikohen në kuadër të kampanjës së videove LTL dhe na ndiqni në rrjetet tona sociale @ltlkosovo.

Shares