Dhuratat iu dhanë fituesve të sfidës

Fituesit e sfidës të përcaktuara nga ekipi i LTL dhe influencerët morën çmimet e tyre.

Pas shpalljes së fituesit, pasoi ceremonia e ndarjes së çmimeve. Ekipi i LTL u takua me fituesit e sfidës dhe ndau të tre çmimet. Fotografitë e pjesëmarrësve, si dhe punimet e tyre, mund të shihen këtu.

Ishin 19 pjesëmarrës dhe ishte shumë e vështirë për ekipin dhe influencerët e LTL të përcaktonin fituesit. Qëndroni të kyqur me zhvillimet e reja dhe prisni një sfidë të re! Ndiqni rrjetet sociale @LTLKosovo.

Gold winners trophy, champion cup with falling confetti on gray background. 3D rendering
Shares