Programi LTL shpërblen kreativitetin

Tre pjesëmarrës shumë kreativ fituan çmime të vlefshme!

Pasi përfundoi sfida e dytë e LTL, ekipi dhe influencerët e LTL votuan për tre vizatimet më të mira që tregojnë më së miri për marrëdhëniet pozitive ndëretnike. Duke i mbledhur votat, ne shpallëm tre fitues:

Vendi i 1 është @shala.ylber dhe ai fitoi skuterin elektrik!

Vendi i 2 është @imelvisberisa dhe ai fitoi një orë inteligjente!

Vendi i 3 është @wenfinity_mindjuse dhe ajo fitoi dritën unazore!

Faleminderit të gjithë pjesëmarrësve që morrën pjesë në sfidën e dytë. Ndiqni aktivitetet tona në rrjetet sociale dhe prisni dhurata dhe sfida më interesante. Qëndroni kreativ dhe prisni mundësinë tjetër për ta treguar atë!

Shares