Sfida e dytë LTL ka përfunduar

Sfida e dytë e radhës LTL ka përfunduar!

Sfida e dytë LTL ka përfunduar! Pjesëmarrësit që presin çmime të vlefshme kanë vizatuar ose pikturuar diçka që krijon besim për ta dhe e kanë ndarë me ne në mediat sociale, të gjitha në përputhje me rregullat e lartpërmendura për pjesëmarrjen në sfidë.

Anëtarët dhe influencerët e ekipit LTL do të votojnë dhe do të përcaktojnë fituesit.Fituesit do të shpallen më 30 shtator. Na ndiqni në mediat sociale!

Shares