Radio Kontakt Plus dhe prezantim i sfidës LTL

Milica Andrić Rakić, menaxhere në NSI, prezantoi sfidën LTL para audiencës.

Menaxherja e NSI-së, Milica Andrić Rakić, ishte e ftuar në Radio Kontakt Plus dhe prezantoj audiencës idenë e Linking Through Lenses, si dhe vetë sfidën, e cila është ende po vazhdon. Ajo ftoi njerëzit të na ndjekun në mediat sociale dhe të ndjekun lajmet dhe aktivitetet në subdomain. Ajo gjithashtu njoftoi për sfidën e tretë, e cila do të jetë në fund të vitit! Qëndroni të kyqur dhe mos harroni të merrni pjesë në sfidë.

Intervistën mund ta ndiqni këtu: https://bit.ly/3zK8hgi

Shares