Mundësia e fundit për të fituar çmime të vlefshme

Sot është dita e fundit kur mund të ndani kreativitetin tuaj me ne dhe të fitoni çmime të vlefshme!

Mos harroni se sot është shansi juaj i fundit për të vizatuar ose pikturuar diçka që përfaqëson marrëdhëniet pozitive ndëretnike dhe për të fituar një nga tre çmimet e vlefshme! Ekipi LTL dhe influencerët janë duke pritur për punën tuaj kreative dhe do të votojnë dhe  zgjedhin më të mirët javën e ardhshme. Ne gjithashtu do të shpallim fituesit e sfidës javën e ardhshme.

Na ndiqni në rrjetet sociale (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube dhe TikTok) në mënyrë që të mos humbisni ngjarjet aktive.

Paçi fat!

Shares