Radio KFOR dhe sfida LTL

Radio KFOR ka publikuar një storie në lidhje me programin LTL dhe sfidën!

Miloš Milovanović, drejtori i programit në Iniciativën e Re Sociale, prezantoi programin LTL për Radio KFOR -in. Në intervistë, ai ftoi audiencën të marrë pjesë në sfidë dhe të fitojë çmime të vlefshme:

  • Skuter elektrik,
  • Orë intelegjente,
  • Dritë unazore.

Intervistën e plotë mund ta lexoni këtu: https://bit.ly/3i0h0Fo

Time for a giveaway – banner template. Giveaway phrase on gold and black background. Vector illustration.
Shares