Një intervistë tjetër rreth sfidës!

Krijuesi i idesë LTL, Miloš Milovanović, foli për sfidën për RTV Kim.

Miloš Milovanović, krijuesi i idesë LTL dhe drejtori i programit LTL në Iniciativën e Re Sociale, foli për vetë programin LTL dhe sfidën për RTV Kim.

Intervistënntervistën e plotë mund ta lexoni këtu: https://bit.ly/3EBGuT7

Dhe sigurisht, mos harroni të vizatoni ose pikturoni diçka në lidhje me marrëdhëniet pozitive ndëretnike dhe ta ndani me ne!

Shares