Njoftohuni me influencerët e LTL!

Ne prezantuam influencerët me foto, dhe gjithashtu me video.

Influensuesit LTL u prezantuan në mediat sociale – TikTokInstagramTwitterFacebook, dhe YouTube me pseudonimin @ltlkosovo. Ata shpjeguan se cfarë bëjnë, cfarë prezantojnë tek publiku i tyre përmes kanalave të tyre, pse vendosen të jenë pjesë e programit LTL, si dhe se cfarë presin prej tij. Zbuloni se cfarë i motivon ata të promovojnë marrëdhënie pozitive ndërmjet komuniteteve në Kosovë.

Në periudhën tjetër, ju mund të prisni më shumë sfida nga LTL, dhe ne do fillojmë me video interesante që janë prodhim i programit me influencerët.

Stay tuned!

Shares