LTL Challenge

Ne filluam sfidën e parë të LTL!

Sfida e parë LTL është lansuar! Ne i sfiduam të rinjtë në rrjetet sociale (Facebook, Instagram, TikTok) të ndanin me ne disa nga tregimet e tyre në lidhje me marrëdhëniet pozitive midis komuniteteve në Kosovë, ndërsa ne po etiketohemi dhe po përdorim hashtag #LTLKosovo. Fituesit do të marrin çmime të vlefshme: një aparat fotografik GoPro, një Gimbal për telefonin dhe një Tripod për telefonin. 

Shares