admin

Aventurat në ferrata!

Dy ditë plot aventura…

Almost A Little Bit of Everything

‘’Almost A Little Bit of Everything ‘’ është shkrimi I pare që do të shihni posa të vizitoni blogun e infuceres tone Pranvera Selimi.

Më mirë të jetoni në fshat apo qytet…

Milica Stojanovic Kostic në videon e saj na tregoi se a është më mire të jetosh në fshat apo qytet

Jeta në dy anët e lumit Ibër…

Influenceri jonë Sanel Mehmedi vendosi të ekspolorjë Mitrovicen Veriore dhe Jugore…

Tu nda dashni

Influencerët e LTL  Nora dhe Pajtim Smolica festuan vitin e ri me qytetarët tanë të moshuar …

Marija ne Prizrenin e bukur

Bashkë me infulenceren tonë Marija Orovic shkuam ta vizitojm qytetin e bukur, mutikulturor të Prizrenit.

Rruga e suksesit të Mrikës

Për disa njerëz nuk ka kufi, Mrika Nikqi është shembull i vërtetë!

Gatuani me influencerët tanë – Videoja e dytë e LTL

Kësaj here po ju dërgojmë në kuzhinën e Shenajt, ku ajo ka një të ftuar shumë speciale, Ivana Pavlović.

Kampanja e videove LTL – Videoja e parë u publikua

Pas dy sfidave të suksesshme, më në fund po vjen kampanja e videove me histori të ndryshme dhe gjirime të bukura nga influencerët e LTL.