Sfida e parë ka mbaruar!

Fituesit e sfidës së parë të LTL janë përzgjedhur dhe sfida zyrtarisht ka mbaruar.

LTL Challenge

Kishte 11 pjesëmarrës në sfidë të cilët ndanë me ne fotot dhe videot e tyre interesante në lidhje me marrëdhëniet pozitive midis komuniteteve në Kosovë. Fituesit u zgjodhën nga ekipi i LTL dhe influencerët. Pas grumbullimit të pikëve, fituesit e përzgjedhur janë:  

  • Vendi i parë: @o2akosova 
  • Vendi i dytë: @alex_tanaskovic 
  • Vendi i tretë: @xhenetafeta565
Shares